Service

Vi kommer med en løsning og et smil.

Det handler om god kaffe. Hver gang!

 

Og det kan vi kun levere fordi vi tager service alvorligt. Det handler om dig og dine behov. Om at være fleksible og imødekommende. Om altid at have et smil på læben, mens vi sørger for at kaffen er klar, når I har lyst. Det kræver at vores kompetente teknikkere har forstand på både kaffe og espressomaskiner. At de både kan udføre avanceret forebyggende service og løse dag til dag problemer, når de opstår. Derfor tilbyder vi 24/7 overvågning af kaffemaskiner med telemetri, så selv de mindste afvigelser registreres og vi har mulighed for at reagerer på dem. Men det stopper ikke her. For en nemheds skyld tilbyder vi ”one-point-of-contact” som det hedder på fancy servicesprog. På den måde overlader du ansvaret for daglig pasning og pleje, rengøring, opfyldning, bestilling af kaffe og ingredienser m.m. til os og skal bare selv sørge for at nyde kaffen.

God service betyder med andre ord, at god kaffe også er nem kaffe.

Læs mere om vores service aftaler.

 

 

1

Serviceaftale 24

Vi tilbyder førsteklasses service af jeres kaffeudstyr, så vi minimerer driftsstop og får det bedste frem i brygningen. En “Serviceaftale 24” sikrer, at jeres udstyr vedligeholdes af erfarne og professionelle teknikere. Vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, for at minimere driftsstop. Og hvis uheldet er ude, er vi fremme inden for 24 timer – hurtigt og effektivt. Med en serviceaftale er I endvidere sikret mod alle uforudsete udgifter.

2

Serviceaftale 24 Ekstra

Kaffeudstyr kræver løbende rengøring og vedligeholdelse. Hvis I ønsker hjælp til at komme i bund med rengøringen, så tilbyder vi “Serviceaftale 24 Ekstra”, hvor vores professionelle medarbejdere i tillæg til den almindelige tekniske service, udfører en månedlig rengøring af udstyret i henhold til retningslinjerne i HACCP.

3

Facility Serviceaftale

I nogle virksomheder, kan der være behov for, at vi tager det fulde ansvar for driften af jeres kaffeløsning. Vi tilbyder en facility serviceaftaler, som tilpasses jeres individuelle behov. Udover teknisk service kan vi stå for alt daglig vedligeholdelse og påfyldning af ingredienser I jeres maskiner. Et godt alternativ til at gøre det selv eller lade kantinen udfører servicen.

Vi har professionelle folk til sådanne opgaver og priserne er konkurrencedygtige.

Har du behov for en serviceaftale?