SERVICE

"Serviceaftale 24"

Vi tilbyder førsteklasses service af jeres kaffeudstyr, så vi minimerer driftsstop og får det bedste frem i brygningen. En “Serviceaftale 24” sikrer, at jeres udstyr vedligeholdes af erfarne og professionelle teknikere. Vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, for at minimere driftsstop. Og hvis uheldet er ude, er vi fremme inden for 24 timer – hurtigt og effektivt. Med en serviceaftale er I endvidere sikret mod alle uforudsete udgifter.

"Serviceaftale 24 Ekstra"

Kaffeudstyr kræver løbende rengøring og vedligeholdelse. Hvis I ønsker hjælp til at komme i bund med rengøringen, så tilbyder vi “Serviceaftale 24 Ekstra”, hvor vores professionelle medarbejdere i tillæg til den almindelige tekniske service, udfører en månedlig rengøring af udstyret i henhold til retningslinjerne i HACCP. 

Facility Serviceaftale

I nogle virksomheder, kan der være behov for, at vi tager det fulde ansvar for driften af jeres kaffeløsning. Vi tilbyder en facility serviceaftaler, som tilpasses jeres individuelle behov. Udover teknisk service kan vi stå for alt daglig vedligeholdelse og påfyldning af ingredienser I jeres maskiner. Et godt alternativ til at gøre det selv eller lade kantinen udfører servicen. Vi har professionelle folk til sådanne opgaver og priserne er konkurrencedygtige. Læs eksempel på facility aftale her

Brug for en tekniker?

Rekvirér en tekniker ved at udfylde vores webformular hér.
Du kan også sende en e-mail på service@coffeebystorm.dk
eller ringe på 42 43 40 10.