HVORFOR OS?

I forventer en professionel samarbejdsparter med erfaring og kompetance inden for firmakaffe. Der kan løfte jeres kaffeløsning til næste niveau.

Vi har erfaringen og vi er ambitiøse. Vores kunder er krævende og forventer den bedst firmakaffe til medarbejdere, kunder og gæster i huset.

Vi arbejder efter enkle principper, så vi kan levere det vi lover: enestående og driftssikre kaffeløsninger med en masse smag og aroma. “Keep it simple”.

Fem grunde til at vælge os


1. Gode råvarer
Alle vores kaffeblandinger er Fritz Storms egne opskrifter. Grundlaget er råvarer af høj kvalitet, hvor bønnerne er nøje udvalgt og ensartede i størrelse. Bønnerne specialristes nænsomt med henblik på at udvikle og bibeholde alle smag og aromastoffer inde i bønnerne.

2. Friskristede bønner
Tiden fra kaffen ristes til den nydes betyder alverden for smagsoplevelsen. Aromaer og smagsnuancer, som frigives i ristningsprocessen, aftager med tiden. Derfor er friskristet kaffe altid det bedste. Og derfor kan vi levere direkte fra risteriet.

3. Professionelle maskiner
Vi har et sortiment af maskiner, der har gode brygegenskaber og som er bygget til daglig drift. Vi prioriteter udstyr, der er i stand til at levere en ensartet høj kvalitet under hård belastning med minimal service og vedligeholdelse.

4. Kompetence
Viden og erfaring hos vores medarbejdere er helt afgørende. Vores teknikere er dygtige håndværkere med et højt fagligt niveau. Der er afgørende for korrekt indstilling af udstyret ift. både smag, drift og efterfølgende vedligeholdelse.

5. Service
Vi tilbyder flere typer serviceaftaler, hvor vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, minimering af driftsstop og hurtig responstid, når uheldet er ude. Vi lægger stor vægt på, at vore service er i top og kunderne er tilfredse.

Læs om vores kunder her. Vi kan også gøre en forskel hos jer!

Ring til Fritz Storm på telefon 28 12 58 31
eller direktør Carsten Ohm Frederiksen på telefon 42 43 00 20.

Friskristede bønner. Direkte leveret for optimal smag og økonomi.