OM FRITZ STORM

International kafferådgiver og baristaverdensmester

Fritz Storm har stor erfaring fra specialkaffebranchen og han har gennem årene skabt unikke oplevelser for kaffeentusiaster over hele verden.

Fritz Storm har arbejdet med kaffe siden 1995 og var i mange år bestyrer af Café Europa. I 2002 opnåede han, at blive World Champion Barista (WBC) og siden har han arbejdet som selvstændig kaffeekspert, konsulent, baristatræner og mentor. Fritz Storm har arbejdet med udvikling af kaffe for globale kafferisterier, restaurations- og cafékæder. Udvikling af udstyr til maskinproducenter og udarbejdet uddannelsesprogrammer for store internationale hoteller.

Siden 2004 har Fritz Storm trænet og uddannet et stort antal finalister og verdensmestre til WBC-konkurrencen. Han har været medlem af bestyrelsen til WBC. Formand for Judges Certification Committee. Undervist ved Universitá del Caffé i Trieste, Italien. Derudover er han medstifter af The Barista Camp – en global træningsworkshop for verdens ledende barista’er, ristere og kaffedyrkere.

Opgør med dårlig firmakaffe

På caféer og kaffebarer serveres der ofte kaffe af høj kvalitet. I mange år undrede Fritz Storm sig over, at det samme ikke gjalt når man gik på arbejde. På landets arbejdspladser serveres der ofte tvivlsom kaffe på ældre maskiner med dårlig hygiejne. I stærkt kontrast til den kaffe, der kan købes på kaffebarer,  caféer og den kaffe folk i stigende grad køber privat.

Fritz Storm besluttede, at gøre noget ved det. Sammen med erfarne folk i branchen blev det starten på Coffee by Storm, der bringer barista kultur ind i virksomheder og skaber ægte kaffeglæde hos medarbejderne, kunder og gæster.

Jeres garant for kvalitet

Fritz Storm arbejder i dag i Coffee by Storm med at højne standarden på landets arbejdspladser. I samarbejde med kunderne og et team af dygtige kollegaer udvikler han individuelle kaffeløsning med driftssikre, fuldautomatiske espressomaskiner og friskristet, enestående kaffe med en verden af  aroma og smag.

Fritz Storm er med hele vejen og sikrer, at I får en optimal kaffeløsning. Hvor vi forener det bedste fra to verdener: høj kvalitet og friskhed fra specialkaffebranchen, med ensartethedhøj kapacitet og attraktiv pris, fra moderne produktion med stordriftsfordele.

Læs mere på fritzstorm.com eller Wikipedia.