EVERSYS

Ægte espresso med passion

Espresso drikken er essensen af kaffebønnen, der afspejler bønnens sande DNA, det geografisk område planten kommer fra og det mikroklima den er opvokset i. Eversys ønsker at skabe “den sande espresso” med enestående drikke i overensstemmelse med baristaernes kriterier for smag og konsistens.

Uden kompromis

Visionen hos Eversys er at udvikle superautomatiske espressomaskiner, der I kvalitet er på niveau med dét de bedste baristaer i verden kan producer på traditionelt udstyr. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og med alle de teknologisk fordele, man kan opnå med at indbygge elektronisk intelligens i udstyret. Eversys ønsker at fremme udviklingen af enestående espresso- og mælkebaserede produkter, uden begrænsninger i form af fysisk plads, krav til produktivitet, ensartethed og … mennesker.

Ubegrænsede muligheder

Mulighederne er ubegrænsede. I områder med ekstra høje krav til kvalitet og ensartethed, kombineret med ekstrem høj kapacitet, er Eversys et oplagt valg. Det være sig i hoteller, restauranter og kaffebarer, men også i receptionsområder, kantiner og loungeområder i større virksomheder kan få stor glæde af Eversys.

Mere information?

Du kan finde mere information på Eversys’ internationale website her. Du kan også se videoerne på denne side – eller se hvilke modeller vi anbefaler til loungeområder, kontorer og kantiner her.

Kontakt Fritz Storm på telefon 28 12 58 31 eller direktør Carsten Ohm Frederiksen på telefon 42 43 00 20 for en nærmere præsentation af Eversys.

Vi garanterer, at jeres syn på fuldautomatiske espressomaskiner ikke bliver det sammen igen!

Demonstration af Eversys e'4m Self Service

Et ungt firma med stor erfaring

Eversys er et Schweitzisk firma, som blev grundlagt I 2009 af et team af ingeniører med mere end 30 års erfaring i udvikling af verdens førende espressomaskiner. Under ledelse af Jean-Paul In-Albon og Robert Bircher, virksomhedens grundlæggere, har Eversys siden udviklet en række innovative espressomaskiner, der nu pryder nogle af verdens førende HORECA faciliteter, fra restauranter I verdens højeste bygning til en global leder af it-løsninger.

Listen med internationale referencer er lang og tæller bl.a. Microsoft (USA), Barclays Bank og UBS Investment Bank (London), Starbucks (USA), SAP og Porsche (Tyskland), Hotel Marriott (Europa), Nestlé (Sverige), Coca Cola (Europa) og Hotel Chocolat (København/Europa).

Eversys e'4m præsentation (video)


Se helskærms video her.

Se Fritz Storm demonstrere Eversys e'4m