CSR

Vi tænker ikke kun på kaffe. Vi tænker også på børn, bønder og verden.

Det handler om mere end god kaffe og arbejdsglæde, når vi går på arbejde.

 

For ved at tænke bæredygtigt kan vi hjælpe både kaffebønderne og klimaet på samme tid, som vi stræber efter at levere Danmarks bedste kop firmakaffe. Men det stopper ikke her. Nej. Vi tænker på og hjælper også børn. Både kaffebøndernes børn, børn der har det svært og børn på hospitalerne i landet.

Det synes vi er det eneste rigtige. For børnene er vores fremtid. Både herhjemme og der hvor vi får vores kaffe fra. Det giver nemlig både god smag i koppen og i munden.

Se hvad og hvem vi støtter:

Coffee Kids

Coffee Kids er en organisation der arbejder med børn og unge af nuværende kaffeproducenter. Der ydes hjælp i form at mentorordninger, uddannelse og tilskud til at komme igang.

Gennem workshops i landdistrikterne hjælper organisationen de unge landmænd med at realisere deres fulde potentiale og blive en del af den globale kaffeverden. Uddannelserne giver dem mulighed for at udfolde deres kreativitet og ideer, samtidig med at de lærer om landbrugsøkonomi og metoder til at udvikle højere bønnekvaliteter og øge udbyttet.

Læs her hvis du vil vide mere.

Red Barnet

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn og kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Red Barnet hjælper børn før, under og efter at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. De rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. De lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang og de sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Red Barnet arbejder for at give danske børn et bedre liv. De forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Red Barnet hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Læs her hvis du vil vide mere.

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der har eksisteret siden 2003. De besøger indlagte børn og familier på alle landets 22 børneafdelinger og på institutioner for børn og unge, her iblandt børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit.

En klovneforenings fornemmeste opgave er at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Hospitalsklovnen spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.

Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber sammen med barnet et univers, hvor alt er muligt. Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven, som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer, der kan opstå med en indlæggelse. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Læs her, hvis du vil vide mere.