CSR

Vi ønsker at være en bæredygtig virksomhedhed med gode produkter og services.

Vi arbejder målrettet på at udvise gennemsigtighed i vores måde at arbejde på og kommunikere enkelt og åbent. Vi er opmærksomme på, at også vores leverandører arbejder målrettet med optimering, energibesparelse, fødevaresikkerhed, miljøforbedringer og sikkerhed.

Vores bønner er nøje udvalgt på grund af deres kvalitet, da det er en helt grundlæggende forudsætning for at få en god smag i koppen. Vi har både konventionel og økologisk kaffe i vores sortimentet, men arbejder på at øge andelen af økologi. Vores øvrige produktkategorier omfatter økologisk te, rørsukker, UTZ-certificeret kakao og bionedbrydelige kaffebægre af bambus.

Information om produkternes oprindelse bliver mere og mere vigtig og vi arbejder bl.a. på at øge sporbarheden på de enkelte kaffer i vores blends og Single Origins.

En del af vores kaffe kommer fra Colombia i Sydamerika. Fritz Storm har tidligere rejst meget i landet og bl.a. været ambassadør for deres kaffeorganisation. Her fungerede han som bindeled mellem baristaerne og kaffeproducenterne, og dette arbejde gav ham en dyb indsigt i hvordan de generele forhold er for bønderne. I Colombia er der mere end 500.000 producenter, hvoraf hovedparten er familiebaserede små farme med omkring 1,5 ha med kaffetræer. Familierne lever traditionelt og bæredygtigt uden brug af kunstig gødning og sprøjtemidler.

Børnene er vores alles fremtid. Coffee by Storm har valgt at støtte op omkring nedenstående organisationer, der alle tilgodeser børn.

Coffee Kids

Coffee Kids er en organisation der arbejder med børn og unge af nuværende kaffeproducenter. Der ydes hjælp i form at mentorordninger, uddannelse og tilskud til at komme igang.

Gennem workshops i landdistrikterne hjælper organisationen de unge landmænd med at realisere deres fulde potentiale og blive en del af den globale kaffeverden. Uddannelserne giver dem mulighed for at udfolde deres kreativitet og ideer, samtidig med at de lærer om landbrugsøkonomi og metoder til at udvikle højere bønnekvaliteter og øge udbyttet.

Læs her hvis du vil vide mere.

 

Red Barnet

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn og kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Red Barnet hjælper børn før, under og efter at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. De rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. De lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang og de sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Red Barnet arbejder for at give danske børn et bedre liv. De forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Red Barnet hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Læs her hvis du vil vide mere.

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der har eksisteret siden 2003. De besøger indlagte børn og familier på alle landets 22 børneafdelinger og på institutioner for børn og unge, her iblandt børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit.

En klovneforenings fornemmeste opgave er at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Hospitalsklovnen spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.

Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber sammen med barnet et univers, hvor alt er muligt. Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven, som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer, der kan opstå med en indlæggelse. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Læs her, hvis du vil vide mere.