EVERSYS CAMEO

EVERSYS
DEN NÆSTE GENERATION
AF ESPRESSO MASKINER

Siden lanceringen af den første e-serie af fuldautomatiske espresso-maskiner i 2012 har Eversys fået stor global udbredelse og udviklet sit renommé som værende den førende producent inden for kvalitet, ensartethed, produktivitet og telemetri. Markedet ser Eversys’ espressokvalitet som enestående høj og kan sammenlignes med det, verdens bedste baristaer kan producere på traditionelt, manuelt udstyr – hvilket er en stor anerkendelse.

Med modellen Cameo introduceres næste udvalg af maskiner, der kan udfordre de traditionelle metode til fremstilling af espressobaserede kaffedrikke. Cameo sætter baristaen i stand til individuelt at kontrollere alle parametre i processen og skabe fantastiske produkter, som udmærker sig ved at kunne reproduceres igen og igen.

 

DESIGN

TIDENS TREND

Det globale kaffemarked udvikler sig hurtigt og der stilles høje krav. Kunderne forventer kvalitet med både maskine og kaffe samt muligheden for individuel tilpasning. Cameo imødekommer tidens trend med fuld frihed til at vælge og sammensætte produkter efter eget ønske.

Cameo er æstetiske maskiner i flot design med 15.7″ touch skærm, der forener tradition og fornyelse. Cameo findes i tre flotte farver, der repræsenterer naturen: jord, hav eller storm.

Jord

Hav

Storm

 

FEATURES

Høj produktivitet

Dobbel udskænkning

Microskum

Steam funktion

175 espresso’er per time
175 cappuccino’er per time
150 kopper varmt vand per time

Der kan udskænkes 2 ens drikke samtidig

Enestående mikroskum med Eversys’ Electronic Milk Texturing (EMT)

e´foam: Micro Air Dosering (MAD). Steam-armen kan til- og fravælges efter behov.

Optimal te-brygning

Telemetri

e'Foam

Latte Art option

Der er seperat udtag til tapning af te-vand. Via digitalt rotationshjul på skærmen har brugeren direkte mulighed for, at justere og tilpasse vandets temperatur efter den valgte te-type og dermed give en optimal brygning.

Telemetrisk overvågning af maskinen 24/7 sikrer at alle parametre kører optimalt og giver høj driftssikkerhed. Har I flere maskiner kan I med fordel få en samlet on-line adgang til driftsovervågning og statistik.

Eversys’ mælkeskum-system giver mulighed for at tilpasse mælkestrukturen individuelt per produkt. Micro Air Dosing (MAD) kontrolleres elektronisk via rotationshjulet på skærmen.

Cameo kan leveres både med og uden steamarm. Med steamarm kan man lade maskinen autosteame mælken og efterfølgende give brugeren mulighed for manuelt at udføre Latte Art.

Selvkalibrerende kværne

Cameo har to store kværne indbygget. Kværnene styres elektronisk og sikrer korrekt indstilling i forhold til det ønskede bryggetid. Ved ændringer inden for fastsatte tolerancer vil maskinen automatisk kalibrere kværnene.

Nem daglig rengøring

Eversys minimerer tiden til daglig rengøring og vedligeholdelse. Daglig rengøringscyklus tager blot 10 minutter og sker fuldautomatisk, så medarbejderen ikke er låst til maskinen under processen. Se mere her.

Høj oppetid

Eversys’ maskiner er modulært opbygget, hvilket giver en høj oppetid ved forebyggende vedligeholdelse og driftsstop. Serviceintervallet er 50.000 kopper.

Lang levetid

Eversys’ maskiner er solidt opbygget i metal og kan klare daglig drift i mange år. Med en serviceaftale har udstyret en meget lang levetid. Det giver en høj driftsstabilitet og en konkurrencedygtig Total Cost of Ownership.

 

Vil du vide mere …

Så giv os et ring og få en snak om jeres ønsker og behov.

Ring til Carsten Ohm Frederiksen på 42 43 00 20
eller Fritz Storm på 28 12 58 31.

Eller send en e-mail på cof@coffeebystorm.dk